Вибачте, але я мушу розповісти кулінарною драмою, яка виникла зі мною того самого тижня – уявіть собі!. Моя крихітка попросила, аби ваша покірна слуга приготувала один неймовірно красиве на її свята. Ваша героїня, звичайно, почала гортати врятувальну знахідку на просторах Google і – уявіть!. Витратила цілих нервущих одну з половиною години, мов зомбі із ресурсу на сайт! Одні варіанти виявилися занадто для професіоналів, інші - з дивними продуктами, треті - із масою спонсорських посилань. Але як грім серед ясного неба ваша героїня мені спало на думку про цей порятунок ресурс й всього лише за п'ять неймовірно швидких хвилинок знайшла - мрійливий варіант! Інструкція виявився до безтями покроковим, що в результаті навіть дванадцятирічна доця змогла своїй мамі стати справжнім підручним. І що ви думаєте? ми разом спекли ніби з журналу десерт, що виявився головним відкриттям свята. Вже сьогодні всі мої сусідки не дають мені проходу з питаннями: "Яким чином ти знайшла цей диво такий собі неймовірно класний рішення?"
Сайт
Сайт